Welkom bij Kerakoll Design House Nederland.

Onderdeel van Lobouw Bouwmaterialen

Welkom bij Kerakoll Design House Nederland

Onderdeel van Lobouw Bouwmaterialen

Kerakoll Design House is een uitgebreid, exclusief concept voor interieurs bestaande uit innovatieve materialen, ideaal voor “GreenBuilding” van ruimten voor zowel civiel als commercieel gebruik. Een nieuwe stijl van interieurontwerp, waarbij de omgeving en de muren in elkaar overlopen: materialen, texturen en kleuren versmelten met elkaar. 

Onze producten

Eén naadloos oppervlak

Vloeren, wanden, plafonds en meubelaccessoires, worden allemaal één naadloos oppervlak. Alle materialen zijn op elkaar afgestemd in het kleurenpalet van de Warm Collection, dat tien warme en aansprekende kleuren omvat. 

Onmiskenbare stijl

De sfeer van de Warm Collection is het resultaat van exclusief, verfijnd onderzoek naar texturen, afwerkingen en kleuren, in de onmiskenbare stijl van Piero Lissoni. De collectie is een elegante chromatische reis van wit naar zwart, door alle rijkdom van neutrale en natuurlijke tinten, waarbij de identiteit van elke kleur wordt versterkt door de aanwezigheid van de andere. Maar het is ook een verkenning van tactiele en texturele aspecten: van oppervlakken zo glad als zijde tot onregelmatige met een natuurlijke structuur. Tot slot is het een verfijnde visuele ervaring: van minerale marmering tot de verfijning van handgemaakte imperfecties, die een suggestieve en elegante sfeer creëren. 

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie.
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.